META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0; URL=http://kokoshaber.blogspot.com/"> Kokoş Haber: 2012 gelin makyajında trend canlı renkler

29 Nisan 2012 Pazar

2012 gelin makyajında trend canlı renkler



Saç, makyaj ve kişisel bakım alanının marka ismi TRİO Kuaför, bahar gelinlerine makyajda canlı renkleri tercih etmelerini öneriyor.

Tüm gelin adaylarının porselen görünümlü bir makyaj tercih ettiğini belirten TRİO makyaj bölümü uzmanları, “Makyajda renkten korkuyor gelin adayları. Ancak biz bu sene renkli çalışmalar da yaptık. Bu uygulamaları müşterilerimize de alternatif olarak sunuyoruz ve oldukça tercih ediliyor. Baharla birlikte gelin makyajında trend canlı renklere doğru kayıyor” diyor.



Kusursuz bir gelin makyajı nasıl olmalı?

Gelin adayları bu önemli günlerinde riske girmek istemiyor. Işıltılı, aydınlık, porselen gibi bir ten istiyorlar. Göz makyajında kahverengi ve mürdüm en çok tercih edilen renkler. Gelin makyajında ya gözler ya da dudaklar öne çıkarılıyor. Gözler genellikle tercih ediliyor ve öne çıkarmak için de kirpiklere özel önem veriliyor. Gerekirse takma kirpik kullanılıyor. Gözler öne çıkarılırsa dudaklar için doğal tonlar tercih ediliyor. Gelin makyajında en önemli unsurlardan biri de dayanıklı olması… Bunu da makyajda kullanılan malzemelerin kalitesi belirliyor. Kaliteli malzemelerle yapılan makyaj akma veya uçma yapmıyor. Ayrıca sabitleyici spreyler de makyajın kalıcı olması için tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.



Gelin makyajında düğünün yapılacağı mekanın açık veya kapalı olmasından, gelinliğin model ve rengine kadar birçok faktör göz önünde tutuluyor. Tabii en önemlisi günün yıldızı gelinlerin tercihleri…

Renkli gelin makyajı uygulamalar için www.trio.com.tr’ yi  ziyaret edebilirsiniz.


*Melin*

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...